Haluatko olla itse vaatekaappisi suunnittelija vai kaipaatko ammattilaisen apua?

Tarvitsetko säilytystilaa eteiseen, kodinhoitohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikkapa lastenhuoneeseen? Pienenkin eteisen vaatesäilytys ja sisustus voidaan suunnitella juuri sinun tarpeidesi mukaan. Saat makuuhuoneen kalusteisiin uutta ilmettä ilman suurta remonttia.

Joskus on hyvä säilyttää toimiva saranaovikaapiston runko, mutta vaihtaa eteen uudet liukuovet. Tällöin kaapistoon saadaan kokonaan uusi ilme hieman edullisemmalla hinnalla. Löydät Mittakalusteen kautta myös muita laadukkaita säilytyskalusteita, kuten esimerkiksi hyllykköjä, lipastoja, laatikostoja ja senkkejä.

Liukuovikaapistot valmistetaan aina mittojen mukaan, joten kaapiston suunnittelu lähtee omien tarpeiden kartoituksesta. Miten paljon Teillä tarvittaisiin vaatetankoa? Entä hyllyt, laatikot, korit tai muut mekanismit? Toki iso asia on myös kaapiston värimaailma ja ulkonäkö.

Näihin kaikkiin on tarjolla Lakeus Designin ovi-, materiaali- ja mekanismivaihtoehdot, jotka ovat avainlipputuotteita. Tule myymälään suunnittelemaan toimivat säilytysratkaisut tai lähetä meille mittatiedot, tarpeesi ja muut toiveet niin suunnittelemme sinulle sopivan säilytysratkaisun. Valikoimassa myös Mitta-saranaovikaapistot tai saranaovet vanhaan kaapistoon.

Liukuovien ja kaapistojen toimitusaika nopeimmillaan vain 1-2 viikkoa!

Mittaus

Tarkastusmittaus suoritetaan aina ennen tavaran tilausta.

Suunnittelu

Suunnittelupalvelu on ilmainen ja suoritetaan myymälässä.

Kuljetus

Tavarat toimitetaan pääsääntöisesti omalla autollamme asentajan mukana.

Asennus

Kodin Mittakalusteen ammattiasentajat hoitavat asennustyöt huolellisesti ja sinun aikatauluihisi sopien.

EDUSTAMAMME MERKIT SÄILYTYSRATKAISUISSA

Varaa tästä ilmainen suunnitteluaika myymäläämme

AMMATTIASENTAJAT KÄYtössänne

Asentaja Petri Viljanmaa

Petri Viljanmaa

Asentaja

puh. 020 7890 585