...

Meiltä saat keittiön omien mittojen ja toiveiden mukaan kohtuulliseen hintaan

Onko mielessäsi koko keittiön uusiminen? Keittiön kaappien vaihto vai tarvitsetko pelkästään uudet ovet keittiön kaappeihin? Rungot ovat avainlipputuotteita, jotka valmistetaan Hämeenlinnassa Juliska Kalusteella. Laajasta valikoimastamme löydät usean valmistajan ovimallit ja värivaihtoehdot. On valintasi perinteinen vedin tai vetimetön malli, on valikoimassamme useita vaihtoehtoja näihinkin. Valikoimastamme löytyy myös paljon erikoismittoja, kuten 35 cm syvät yläkaapit sekä 70 cm syvät laatikostot. Mittakalusteilla saat tavallisiin kaapistoihin verrattuna jopa 30 % lisää säilytystilaa keittiöösi. Toteutamme myös irrallisia mittakalusteita, kuten esimerkiksi pyörillä liikuteltavia keittiösaarekkeita.

Herätämme ideasi eloon ilmaisen keittiösuunnittelun avulla. Mallien ja pintamateriaalien valintaasi helpottaa tietokonepohjainen 3D-kalustesuunnittelu. Kysy keittiöremontista tarjous! Omat ammattiasentajamme suorittavat keittiön asennuspalvelun taidolla ja sovitussa aikataulussa, joten tiedät missä aikataulussa keittiöremonttisi etenee.

Mittaus

Tarkastusmittaus suoritetaan aina ennen tavaran tilausta.

Suunnittelu

Suunnittelupalvelu on ilmainen ja suoritetaan myymälässä.

Kuljetus

Tavarat toimitetaan pääsääntöisesti omalla autollamme asentajan mukana.

Asennus

Kodin Mittakalusteen ammattiasentajat hoitavat asennustyöt huolellisesti ja sinun aikatauluihisi sopien.

OVIMALLIT JA VETIMET

Keittiön ovien avulla luodaan ilme ja tunnelma koko kotiin. Hallitsevan elementin valintaan kannattaa uhrata aikaa ja malttia. Valikoimasta löytyy laminaatti-, mikrolaminaatti-, massiivipuu- ja viiluovia sekä maalattuja mdf-ovia, joiden kuoseista löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Kaikkia ovimallejamme on tarvittaessa saatavana myös erikoismittaisena, joten voit vaihtaa vain ovet, vanhat rungot säilyttäen. Mdf-ovimallit on myös saatavana tuhansissa erikoisväreissä NCS-koodien mukaan. Toimittajiemme kotisivuilta löydät lisää ideoita, sekä tietoa malleista, väreistä ja materiaaleista.

Tasot

Keittiön pöytätasot joutuvat usein kovalle koetukselle. Meiltä löydät kestävät ratkaisut aina kivestä lämpimään puutasoon sekä laminaattiin. Valikoimiimme kuuluvat kivi- ja kvartsitasot Nerosteinilta sekä Ecolamin laminaatti- ja puutasot. Mittakalusteen ammattiasentajat vaihtavat ja asentavat keittiön tasot sujuvasti ja laadukkaasti.

Altaat ja hanat

Meiltä saat käytännölliset ja toimivat allas- ja tasoratkaisut toiveidesi mukaan. Monipuolisesta valikoimastamme löydät useiden eri valmistajien allas- ja hanamalleja sekä viimeisimmät designtuotteet. Altaiden toimittajina meillä on Lapetek, Stala ja Otsoson. Keittiön hanatoimittajina Oras ja Tapwell.

EDUSTAMAMME MERKIT KEITTIÖRATKAISUISSA

Tutustu tästä erilaisiin ovimalleihin, vetimiin, heloihin, tasoihin, altaisiin ja hanoihin.

Varaa tästä ilmainen suunnitteluaika myymäläämme

AMMATTIASENTAJAT KÄYtössänne

Asentaja Petri Viljanmaa

Petri Viljanmaa

Asentaja

puh. 020 7890 585

Varaa aika ilmaiseen suunnitteluun

* Pakolliset kentät